Problems with New version of IAR Kickstart board

Started by Richard December 17, 2004

I have used an older version of the IAR Kickstart board with no
problems. I setup a newer version of this board (identified by the
larger buttons) for a colleague and am having problems with ISP. It
will always read the part ID but fails when any other operation is
attemped. I have tried it on several computer/serial ports. I have
tried various baud rates. The older board works fine.
The old board appears to be four layer while the newer one has two.
I plan to replace the ST rs232 shifter with a MAX3232 to see if this
helps.

Rich




Hi Richard,

I checked ISP on the new IAR board and all ISP commands seem to be
working fine for me.

Just check if JP4,JP7 and JP8 are connected.

Amit
--- In , "Richard" <richas@y...> wrote:
>
> I have used an older version of the IAR Kickstart board with no
> problems. I setup a newer version of this board (identified by the
> larger buttons) for a colleague and am having problems with ISP.
It
> will always read the part ID but fails when any other operation is
> attemped. I have tried it on several computer/serial ports. I
have
> tried various baud rates. The older board works fine.
> The old board appears to be four layer while the newer one has two.
> I plan to replace the ST rs232 shifter with a MAX3232 to see if
this
> helps.
>
> Rich




Hi Richard,

I checked ISP on the new IAR board and all ISP commands seem to be
working fine for me.

Just check if JP4,JP7 and JP8 are connected.

Amit
--- In , "Richard" <richas@y...> wrote:
>
> I have used an older version of the IAR Kickstart board with no
> problems. I setup a newer version of this board (identified by the
> larger buttons) for a colleague and am having problems with ISP.
It
> will always read the part ID but fails when any other operation is
> attemped. I have tried it on several computer/serial ports. I
have
> tried various baud rates. The older board works fine.
> The old board appears to be four layer while the newer one has two.
> I plan to replace the ST rs232 shifter with a MAX3232 to see if
this
> helps.
>
> Rich




I have used an older version of the IAR Kickstart board with no
problems. I setup a newer version of this board (identified by the
larger buttons) for a colleague and am having problems with ISP. It
will always read the part ID but fails when any other operation is
attemped. I have tried it on several computer/serial ports. I have
tried various baud rates. The older board works fine.
The old board appears to be four layer while the newer one has two.
I plan to replace the ST rs232 shifter with a MAX3232 to see if this
helps.

Rich