Reply by digi...@yahoo.com March 11, 20092009-03-11
Have you downloaded this driver?

http://olimex.com/dev/soft/arm/EW-ARM/arm-jtag-ew-1.0.0.zip

Let me know if you have any luck getting this to work in IAR. I have yet been able to.

-TRC

Hi,
>
>I have JTAG device ARM-JTAG-EW (http://olimex.com/dev/arm-jtag-ew.html), but problem is that I can not find any working driver/software, which support this device (I am trying to use it with LPC-H2888 board).
>
>I tried OpenOCD (both on Linux and Windows) without any success (trying several configuration including FTDI and J-Link interfaces) - JTAG simply does not communicate (does not response to requests).
>
>I also tried IAR Embedded Workbench (starter kit version 5.30), but no driver was found for Windows for this device (JTAG was presented as Unknown Device in Device Manager).
>
>Device is identified as VendorID 0x15BA (probably Olimex VID) and ProductID 0x001E - I do not found any driver supporting this device on internet.
>
>Nevertheless JTAG seems to work (when connected to board it turn on green led, when disconnected from board it turn on flashing red led).
>
>Any advise or link to documentation/software will help me.
>
>Thanks,
>Jan
>
>

An Engineer's Guide to the LPC2100 Series

Reply by janchochol March 9, 20092009-03-09
Hi,

I have JTAG device ARM-JTAG-EW (http://olimex.com/dev/arm-jtag-ew.html), but problem is that I can not find any working driver/software, which support this device (I am trying to use it with LPC-H2888 board).

I tried OpenOCD (both on Linux and Windows) without any success (trying several configuration including FTDI and J-Link interfaces) - JTAG simply does not communicate (does not response to requests).

I also tried IAR Embedded Workbench (starter kit version 5.30), but no driver was found for Windows for this device (JTAG was presented as Unknown Device in Device Manager).

Device is identified as VendorID 0x15BA (probably Olimex VID) and ProductID 0x001E - I do not found any driver supporting this device on internet.

Nevertheless JTAG seems to work (when connected to board it turn on green led, when disconnected from board it turn on flashing red led).

Any advise or link to documentation/software will help me.

Thanks,
Jan