Hi-Ware debugger problems

Started by galenpatrickogrady August 26, 2003
I'm having some problems with the Metrowerks debugger and I'm
wondering if anyone has run into any the same issues.

I'm using v2.0 but I had the same things happening with v1.2.

1. My application is in C++ and I've got a number of different classes
that have member functions with the same names (not just multiple
instances of the same object) and when I use the Find Procedure
dialog, it invariably goes to a function other than the one I want
(but with the same name). Is there any way to specify a class in the
Find Procedure dialog? I have tried class::function but this
generates an error message.

2. I'm using Codewright as my editor instead of Codewarrior and I
launch the Debugger directly from Codewright. I use the command line
switch to allow only one instance of the debugger to run at one time.
Most times when I try to load changed code into the already running
debugger, it hangs and I have to terminate the debugger and launch it
again. It seems to be related to the fact that the code to be loaded
is different to the code already loaded. I get a similar situation
when I try to load code from the File menu in the debugger.

Anyone come across these problems and found a solution? Any suggestions?

Regards.



Most of the times I have the same problem with CodeWarrior 1.2 / BDM
Multilink, so I'm used to close the debugger before loading new code...
If you find a solution, please let me know it.

Regards,
Guillermo.

----- Original Message -----
From: "galenpatrickogrady" <>
To: <>
Sent: Tuesday, August 26, 2003 6:17 PM
Subject: [68HC12] Hi-Ware debugger problems > I'm having some problems with the Metrowerks debugger and I'm
> wondering if anyone has run into any the same issues.
>
> I'm using v2.0 but I had the same things happening with v1.2.
>
> 1. My application is in C++ and I've got a number of different classes
> that have member functions with the same names (not just multiple
> instances of the same object) and when I use the Find Procedure
> dialog, it invariably goes to a function other than the one I want
> (but with the same name). Is there any way to specify a class in the
> Find Procedure dialog? I have tried class::function but this
> generates an error message.
>
> 2. I'm using Codewright as my editor instead of Codewarrior and I
> launch the Debugger directly from Codewright. I use the command line
> switch to allow only one instance of the debugger to run at one time.
> Most times when I try to load changed code into the already running
> debugger, it hangs and I have to terminate the debugger and launch it
> again. It seems to be related to the fact that the code to be loaded
> is different to the code already loaded. I get a similar situation
> when I try to load code from the File menu in the debugger.
>
> Anyone come across these problems and found a solution? Any suggestions?
>
> Regards.