Getting uCOS-II running on a HCS12

Started by Tobias Svensson July 2, 2004
Hi,

Im trying to get uCOS-II running on a HCS12 from the IC68HC12-patch from www.ucos-ii.com.
Im having a problem with hcs12dp256.h and tick-interrupts.

Does anyone know about these problems, or have a patch for HCS12?

Grateful for all help.

THX in advance

Tobias

Hardware:
MC9S12DG256 HCS12 T-Board from elektronikladen.de
ICC12-compiler and NoICE-debugger.

____________________________________________________
Aufnehmen, abschicken, nah sein - So einfach ist
WEB.DE Video-Mail: http://freemail.web.de/?mc1200




I am working the exact setup, hardware and s/w, and having problems getting
things running. Things seem to work ok for a few cycles but the threads
never get scheduled again to run.

I received some suggestions from Mr. Labrosse and will let you know if I get
it running.

Pete

Peter Scott

www.KernelDrivers.com

> -----Original Message-----
> From: Tobias Svensson [mailto:]
> Sent: Friday, July 02, 2004 7:03 AM
> To:
> Subject: [68HC12] Getting uCOS-II running on a HCS12
>
> Hi,
>
> I'm trying to get uCOS-II running on a HCS12 from the IC68HC12-patch from
> www.ucos-ii.com.
> I'm having a problem with hcs12dp256.h and tick-interrupts.
>
> Does anyone know about these problems, or have a patch for HCS12?
>
> Grateful for all help.
>
> THX in advance
>
> Tobias
>
> Hardware:
> MC9S12DG256 HCS12 T-Board from elektronikladen.de
> ICC12-compiler and NoICE-debugger.
>
> ____________________________________________________
> Aufnehmen, abschicken, nah sein - So einfach ist
> WEB.DE Video-Mail: http://freemail.web.de/?mc1200 > Yahoo! Groups Links >
>