Forums

ULink cann't connect with embedded LPC2468 OEM board

Started by wilnfl March 21, 2007
I have a embedded artists OEM board. I connect it with keil IDE through
ULINK adapter, when I click the load button in keil, a message box
disply on screen: "Cloud not stop ARM device! please check the JTAG
cable". I am really sure that the ULink is ok, because I can use it
debug the keil 2140 board. I check the jump on board. the Enable JTAG
is closed, so it is correct. I don't know what is the reason. do i need
change the ULINK to ULINK2?

anyone has any ideals? Thanks in advance.

An Engineer's Guide to the LPC2100 Series

----- Original Message -----
From: "wilnfl"
To:
Sent: Wednesday, March 21, 2007 9:22 AM
Subject: [lpc2000] ULink cann't connect with embedded LPC2468 OEM board
>I have a embedded artists OEM board. I connect it with keil IDE through
> ULINK adapter, when I click the load button in keil, a message box
> disply on screen: "Cloud not stop ARM device! please check the JTAG
> cable". I am really sure that the ULink is ok, because I can use it
> debug the keil 2140 board. I check the jump on board. the Enable JTAG
> is closed, so it is correct. I don't know what is the reason. do i need
> change the ULINK to ULINK2?
>
> anyone has any ideals? Thanks in advance.

You could try contacting EA, their customer support is pretty good.

Leon
Thank you from your reply. I will try to get answer from keil and EA.

--- In l..., "Leon" wrote:
>
> ----- Original Message -----
> From: "wilnfl"
> To:
> Sent: Wednesday, March 21, 2007 9:22 AM
> Subject: [lpc2000] ULink cann't connect with embedded LPC2468 OEM
board
> >I have a embedded artists OEM board. I connect it with keil IDE
through
> > ULINK adapter, when I click the load button in keil, a message
box
> > disply on screen: "Cloud not stop ARM device! please check the
JTAG
> > cable". I am really sure that the ULink is ok, because I can use
it
> > debug the keil 2140 board. I check the jump on board. the Enable
JTAG
> > is closed, so it is correct. I don't know what is the reason. do
i need
> > change the ULINK to ULINK2?
> >
> > anyone has any ideals? Thanks in advance.
>
> You could try contacting EA, their customer support is pretty good.
>
> Leon
>
The other option is to slow the JTAG clock down to 50KHz.
--- In l..., "oldulik" wrote:
>
> Hi,
> I had same problem.
> But it work OK now. The reason of this message is that jtag doesnt
> working in reset, but in a short time after reset, it try to keep
> driving. So in datasheet there is a mention, that its recomended to do
> short delay in the begining of your program to give the jtag time to
> keep driving.
> I have same message, but after making pause in the beginig of my
> program, it work very well.
> Oldik
>
> --- In l..., "Leon" wrote:
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "wilnfl"
> > To:
> > Sent: Wednesday, March 21, 2007 9:22 AM
> > Subject: [lpc2000] ULink cann't connect with embedded LPC2468 OEM
board
> >
> >
> > >I have a embedded artists OEM board. I connect it with keil IDE
> through
> > > ULINK adapter, when I click the load button in keil, a message box
> > > disply on screen: "Cloud not stop ARM device! please check the JTAG
> > > cable". I am really sure that the ULink is ok, because I can use it
> > > debug the keil 2140 board. I check the jump on board. the Enable
JTAG
> > > is closed, so it is correct. I don't know what is the reason. do i
> need
> > > change the ULINK to ULINK2?
> > >
> > > anyone has any ideals? Thanks in advance.
> >
> > You could try contacting EA, their customer support is pretty good.
> >
> > Leon
>