ICD2Clone donīt work ??

Started by Luis June 5, 2007
hi all,
Im build the icd2clone, in WindowsXP its ok, but in MPLAB:
MPLAB ICD 2 Ready
Downloading Operating System
Connecting to MPLAB ICD 2
...Connected
ICDWarn0054: MPLAB IDE has lost communications with the MPLAB ICD
2. Would you like to attempt to reconnect?
Connecting to MPLAB ICD 2
...Connected
ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation
ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation
...Download Operating System Succeeded
ICD0152: Failed to read all of requested bytes (0x1 of 0x2)
ICDWarn0054: MPLAB IDE has lost communications with the MPLAB ICD
2. Would you like to attempt to reconnect?
Connecting to MPLAB ICD 2
...Connected
ICD0286: Unable to communicate with ICD
ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation

whi ??
--- In p..., "Luis" wrote:
>
> hi all,
> Im build the icd2clone, in WindowsXP its ok, but in MPLAB:
> MPLAB ICD 2 Ready
> Downloading Operating System
> Connecting to MPLAB ICD 2
> ...Connected
> ICDWarn0054: MPLAB IDE has lost communications with the MPLAB ICD
> 2. Would you like to attempt to reconnect?
> Connecting to MPLAB ICD 2
> ...Connected
> ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation
> ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation
> ...Download Operating System Succeeded
> ICD0152: Failed to read all of requested bytes (0x1 of 0x2)
> ICDWarn0054: MPLAB IDE has lost communications with the MPLAB ICD
> 2. Would you like to attempt to reconnect?
> Connecting to MPLAB ICD 2
> ...Connected
> ICD0286: Unable to communicate with ICD
> ICD0082: Failed MPLAB ICD 2 operation
>
> whi ??
>

Are you using a USB to RS232 adapter? I've got a driver for the PL2303
adapters on my site that works with MPLAB. Else make sure your FIFOs
are off.